Yhdistys ja yhteystiedot

vt. toiminnanjohtaja 1.5.-31.10.2018
tel. +358 40 826 7777

Tervetuloa mukaan!

Voit liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle, niin saat nopeasti tiedon yhdistyksen uusimmista tapahtumista. Tiedeklubilla on oma listansa. Jos haluat mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen **@**

Vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa ja opiskelijat/työttömät 10 euroa. Jäsenenä saat sähköpostitiedotteet, joissa kerrotaan yhdistyksen tapahtumista, sekä muista kulttuurin ja uskontojen rajapinnassa tapahtuvista asioista. Jäsenenä tuet tekemäämme kulttuurityötä sekä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Jäseneksiliittymispostia saat ilmoittamalla yhteystietosi toimistoon **@**

HALLITUS 2017

Pekka Iivonen, varapuheenjohtaja
Nina Maskulin, jäsen
Virpi Paulanto, sihteeri
Marja Pentikäinen, varajäsen
Ilari Rantakari, puheenjohtaja
Matti Turunen, jäsen
Raija Urama, varajäsen

NEUVOTTELUKUNTA
Vuonna 2010 perustettu neuvottelukunta on osa yhdistyksen kiinteää verkostoa, ja se kutsutaan koolle 1-2 kertaa vuodessa. Neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii vuonna 2017 Turun piispa Kaarlo Kalliala. Neuvottelukunnan tehtävänä on toimia yhdistyksen neuvoa-antavana elimenä, tukea ja arvioida sen tarkoituksen toteutumista ja tehdä tarvittaessa toiminta-aloitteita ja keskustelunavauksia.

pdf liite

Vuosikertomus 2016