Toiminnanjohtaja

• Ilari Rantakari, jäsen
  • Raija Urama, varajäsen
  • Arto Kallioniemi, varajäsen

Missio, visio, toiminta ja arvot

Neuvottelukunta

Vuonna 2010 perustettu neuvottelukunta on osa yhdistyksen kiinteää verkostoa, ja se kutsutaan koolle 1-2 kertaa vuodessa. Neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii vuonna 2017 Turun piispa Kaarlo Kalliala. Neuvottelukunnan tehtävänä on toimia yhdistyksen neuvoa-antavana elimenä, tukea ja arvioida sen tarkoituksen toteutumista ja tehdä tarvittaessa toiminta-aloitteita ja keskustelunavauksia.

Tule mukaan toimintaan!

Vuosittainen jäsenmaksu on 30 euroa ja opiskelijat/työttömät 10 euroa. Jäsenenä saat sähköpostitiedotteet, joissa kerrotaan yhdistyksen tapahtumista, sekä muista kulttuurin ja uskontojen rajapinnassa tapahtuvista asioista. Jäsenenä tuet tekemäämme kulttuurityötä sekä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Voit liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle, niin saat nopeasti tiedon yhdistyksen uusimmista tapahtumista. Jäseneksiliittymispostia saat ilmoittamalla yhteystietosi **@**

Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS
Forum for Culture and Religion