MoniNaiset Tarinat -musiikkiproduktio

Three musical Stories of three Women from different backrounds and faiths

"MoniNaiset Tarinat" tuo käsinkosketeltavaa musiikkia ja tanssia kolmen vahvan naisen tulkitsemana ja avaa yhteyttä eri uskontojen ja kulttuurien välille.

Kolme vahvaa naisartistia Jenny Liebkind, Reeta Vestman ja Haza Hajipoori avaavat vuorovaikutuksellisessa konsertissa musiikin ja tanssin keinoin yhteyttä eri uskontojen ja kulttuurien välillä.  

Konsertin jälkeen on mahdollista järjestää paneelikeskustelu MoniNaiset Tarinat-työryhmän kanssa liittyen uskontoihin ja eri kulttuureihin Suomessa naisten näkökulmasta. 

 

Lisätietoja: 0408267777, **@**

tai https://www.jennyliebkind.com/moninaiset-tarinat/

 

MoniNaiset Tarinat -traileri Youtubessa:

Maistiainen MoniNaiset Tarinat esityksestä: When You Believe – kappale taltioituna Tuomas-messusta 4.2.2018  jossa MoniNaiset vierailivat:

 

 

 

 

 

 

Jenny Liebkind on palkittu suomenjuutalainen juutalaiseen musiikkiin perehtynyt laulaja, musikaalinäyttelijä ja laulunopettaja, joka on kiertänyt ympäri maailmaa juutalaisen musiikin yhtyeensä SHEINE ITE:n kanssa. Parhaillaan hän tekee merkittävää roolia juutalaisyhteisöstä kertovassa musikaalissa Viulunsoittaja katolla Kuopion kaupunginteatterissa.
https://www.jennyliebkind.com/

Reeta Vestman on Lontoon Royal Academy of Music:sta valmistunut laulaja, joka on tuttu Husky Rescuesta, Gospel-musiikista ja teatterin lavoilta. Hän lauloi myös Kaartin Combon solistina Presidentin linnassa viime Itsenäisyyspäivänä.

Haza Hajipoori on tuttu tanssija monien huippuartistien taustalla kuten esimerkiksi Antti Tuiskun. Hän voitti Dance-tanssikilpailun vuonna 2012. Hän Irakissa syntynyt kurdi.