Café Dialogi 20.5.2017

Tervetuloa Café Dialogiin Kirkkopäivillä! Kohtaa monien uskontojen ja katsomusten Suomi - kahvihetki uskonnonvapauden ja ystävyyden hengessä Turun Kirjakahvilassa la 20.5. klo13-15 (Vanha Suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha)

Tervetuloa dialogikahvilaan tapaamaan eri uskontoja ja vakaumuksia tunnustavia henkilöitä. Kahvilassa keskustellaan vapaamuotoisesti uskonnon- tai vakaumuksenvapaudesta ja uskontojen kohtaamisesta. Tule kahvikupilliselle kuuntelemaan ja kysymään asioista, jotka mietityttävät. Mukana on kristittyjä eri kirkkokunnista ja muiden uskontojen/vakaumusten jäseniä. Kokoonnumme yhteen ystävyyden hengessä.

YK:n ihmisoikeuksien julistuksen mukaan: ”Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.”

Kahvilassa on esillä uskonnon- tai vakaumuksenvapaudesta sekä uskontodialogista kertovia aineistoja ja asiantuntijoita keskustelemassa näistä teemoista.

Kahvilan tarjoilut ovat omakustanteisia. Lämpimästi tervetuloa!

Järjestäjät: Suomen Ekumeeninen Neuvosto, Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry ja USKOT-foorumi.